Ημερολόγιο γεγονότων

loader
Monday, 26 September 2022

aima2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι...

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ  ΙΕΡΩΝΥΜΟ. 

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00  ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ  Ιερώνυμος, δέχτηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ  Γαλατσίου προς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων.

Στην περιβαλλοντική ομάδα που επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο, συμμετείχαν από το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου ο Διευθυντής του σχολείου κ.  Κερασιώτης Σεραφείμ, η φιλόλογος εκπαιδευτικός κ. Γεωργιάδου Μαρία και ο θεολόγος εκπαιδευτικός κ. Γκουντζούλας Χρήστος ο οποίος συνόδευσε τους μαθητές στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας αφού αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους νέους και την ευρύτερη κοινωνία, πρόσφεραν συμβολικά στον Μακαριώτατο τιμής ένεκεν, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προστασίας του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, δύο κατασκευές Ξύλινων Τεχνικών Φωλιών Για Πουλιά που διακρίθηκαν μεταξύ άλλων στον περσινό 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά, που διοργάνωσαν οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ  Γαλατσίου, καθώς και τιμητικό δίπλωμα που ορίζει τον Μακαριώτατο ως «εξέχον επίτιμο μέλος» της επιτροπής αξιολόγησης του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά».

Ο Αρχιεπίσκοπός δέχτηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τη προσφορά και εκφράστηκε με θερμά λόγια για τις σχολικές δραστηριότητες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Παράλληλα αφού εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το σχολείο μας, δέχτηκε την πρότασή μας να αναρτήσουμε στον περίγυρο του μοναστηρίου της Αρχιεπισκοπής ξύλινες τεχνικές φωλιές για πουλιά την επόμενη άνοιξη.

Who's Online

We have 33 guests and no members online

Επισκέπτες

349557
Σήμερα
Χθες
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
Τον προηγούμενο μήνα
158
174
332
3423
2522