Ημερολόγιο γεγονότων

loader
Monday, 26 September 2022

aima2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι...

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Γαλατσίου

         Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ στο Δημαρχείο του Δήμου Γαλατσίου, μαθητές του προγράμματος της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «15ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά» του 2ου  ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου,  με συνοδεία τους υπεύθυνους του προγράμματος τον Διευθυντή κ. Κερασιώτη Σεραφείμ, τους υποδιευθυντές κ. Τσεκούρα Σπυριδούλα και Σαβελώνα Κωνσταντίνο και τους εκπαιδευτικούς Στασινού Αικατερίνη και Σαρλά Χαράλαμπο  τίμησαν σε μια σεμνή εκδήλωση τον Δήμαρχο του Δήμου Γαλατσίου  κ.  Κυριάκο  Τσίρο για την περιβαλλοντική προσφορά και ευαισθησία του, με:

  1. Τιμητικό δίπλωμα τιμής ένεκεν, με το οποίο ορίζεται ο Δήμαρχος ως «επίτιμο μέλος» της οργανωτικής επιτροπής του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά» που διοργανώνει κάθε χρόνο το σχολείο μας και
  2. Κατασκευή ξύλινης τεχνικής φωλιάς η οποία βραβεύτηκε στον «15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά» το σχολικό έτος 2011-2012 με το πρώτο βραβείο πρωτότυπης κατασκευής.

        Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επερχόμενο «16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά» που διοργανώνει το σχολείο για το σχολικό έτος 2012-2013  σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2013.

        Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου κ. Σοφία Ντάγλα ? Λεπίδα, η οποία συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες μαθητές τους οποίους ευχήθηκε καλή πρόοδο και τους εκπαιδευτικούς  καλή συνέχιση του έργου τους.

Who's Online

We have 35 guests and no members online

Επισκέπτες

349561
Σήμερα
Χθες
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
Τον προηγούμενο μήνα
162
174
336
3427
2522