Ημερολόγιο γεγονότων

loader
Saturday, 26 November 2022

aima2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι...

Η μαθήτρια μας στην ΚΑ' σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου θα εκπροσωπηθεί στη ΚΑ΄ σύνοδο της

Βουλής των Εφήβων με μαθήτριά του βουλευτίνα.

zaxarea     Το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου έχει τη τιμή να εκπροσωπηθεί στη ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων 2016 με την έφηβο βουλευτίνα Β΄ Αθηνών  μαθήτρια της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών Ζαχαρέα Σταυρούλα.

   Η μαθήτρια συμμετείχε στη διαδικασία επιλογής των εφήβων βουλευτών για το σχολικό έτος 2015-2016 μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλα τα Λύκεια της χώρας μας και κατάφερε να είναι ανάμεσα στους τριακόσιους έφηβους βουλευτές  που θα συνεδριάσουν την περίοδο Ιουνίου ? Ιουλίου 2016 στη ΚΑ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.

Read more...

Ο μαθητής μας στην ΙΘ' σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου θα εκπροσωπηθεί στη ΙΘ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με μαθητή του βουλευτή.

  almpionΤο 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου έχει τη τιμή να εκπροσωπηθεί στη ΙΘ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με τον έφηβο βουλευτή μαθητή της Β΄ τάξης του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης Αλμπιόν Αλίλι.

  Ο μαθητής συμμετείχε στη διαδικασία επιλογής των εφήβων βουλευτών για το σχολικό έτος 2013-2014 μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλα τα Λύκεια της χώρας μας και κατάφερε να είναι ανάμεσα στους τριακόσιους έφηβους βουλευτές που θα συνεδριάσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Ιθ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.

Read more...

Οι μαθήτριες μας στην ΙΗ' σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου θα εκπροσωπηθεί στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με δύο μαθήτριές του βουλευτίνες.

P2         P1

     Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου έχει τη τιμή να εκπροσωπηθεί στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με την έφηβο βουλευτίνα επικρατείας μαθήτρια της Β΄ τάξης του τομέα υγείας και πρόνοιας Σέλφο Άντζελα και την αναπληρωματική έφηβο βουλευτίνα της εκλογικής περιφέρειας Β΄ Αττικής μαθήτρια της Β΄ τάξης του τομέα υγείας και πρόνοιας Μπινιάκου Κλέα.

Read more...

Who's Online

We have 33 guests and no members online

Επισκέπτες

358883
Σήμερα
Χθες
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
Τον προηγούμενο μήνα
171
112
1025
4222
4408