Οι μαθήτριες συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής των εφήβων βουλευτών για το σχολικό έτος 2012-2013 μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλα τα Λύκεια της χώρας μας και κατάφεραν να είναι ανάμεσα στους τριακόσιους έφηβους βουλευτές  που θα συνεδριάσουν την περίοδο Ιουνίου ? Ιουλίου 2013 στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.

  Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες και όλοι οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές τους, τις συγχαίρουν θερμά για αυτή την επιτυχία τους και τις  εύχονται καλή πρόοδο στη ζωή τους και επιτυχία στο έργο τους στη Βουλή των Εφήβων.

 Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους διδάσκοντες καθηγητές τους και ιδιαίτερα στην εκπαιδευτικό φιλόλογο σύνδεσμο και συντονίστρια του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων κα Στασινού Αικατερίνη, που με τη καθοδήγησή της και την ενθάρρυνσή της προς τους μαθητές που συμμετείχαν στη δραστηριότητα της  Βουλής των Εφήβων, συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να έρθει το θετικό αυτό αποτέλεσμα

  Φράσεις από τις εργασίες των μαθητριών, με τις οποίες συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής τους, με θέμα: «Η ενδοσχολική βία»

????..να μην επικρατεί μπάχαλο στα σχολεία και σε κάθε κατάληψη να μην γίνονται καταστροφές και οι μαθητές να διεκδικούν τα δικαιώματά τους με άλλους τρόπους ποιο πολιτισμένους με λόγο και όχι με τη βία, γιατί με τη βία δεν καταφέρνουμε τίποτα ????????.

?????? ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν πιο καλές σχέσεις μεταξύ τους και να μην είναι βίαιοι γιατί δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο ??????..                    

Γαλάτσι 21-5-2013

                                                                     Mε εκτίμηση                                                                                           Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου

                                                                                            Κερασιώτης  Σεραφείμ