Ημερολόγιο γεγονότων

loader
Monday, 26 September 2022

aima2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι...

Οι μαθήτριες μας στην ΙΗ' σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου θα εκπροσωπηθεί στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με δύο μαθήτριές του βουλευτίνες.

P2         P1

     Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου έχει τη τιμή να εκπροσωπηθεί στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με την έφηβο βουλευτίνα επικρατείας μαθήτρια της Β΄ τάξης του τομέα υγείας και πρόνοιας Σέλφο Άντζελα και την αναπληρωματική έφηβο βουλευτίνα της εκλογικής περιφέρειας Β΄ Αττικής μαθήτρια της Β΄ τάξης του τομέα υγείας και πρόνοιας Μπινιάκου Κλέα.

    Οι μαθήτριες συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής των εφήβων βουλευτών για το σχολικό έτος 2012-2013 μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλα τα Λύκεια της χώρας μας και κατάφεραν να είναι ανάμεσα στους τριακόσιους έφηβους βουλευτές  που θα συνεδριάσουν την περίοδο Ιουνίου ? Ιουλίου 2013 στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.

  Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες και όλοι οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές τους, τις συγχαίρουν θερμά για αυτή την επιτυχία τους και τις  εύχονται καλή πρόοδο στη ζωή τους και επιτυχία στο έργο τους στη Βουλή των Εφήβων.

 Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους διδάσκοντες καθηγητές τους και ιδιαίτερα στην εκπαιδευτικό φιλόλογο σύνδεσμο και συντονίστρια του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων κα Στασινού Αικατερίνη, που με τη καθοδήγησή της και την ενθάρρυνσή της προς τους μαθητές που συμμετείχαν στη δραστηριότητα της  Βουλής των Εφήβων, συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να έρθει το θετικό αυτό αποτέλεσμα

  Φράσεις από τις εργασίες των μαθητριών, με τις οποίες συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής τους, με θέμα: «Η ενδοσχολική βία»

????..να μην επικρατεί μπάχαλο στα σχολεία και σε κάθε κατάληψη να μην γίνονται καταστροφές και οι μαθητές να διεκδικούν τα δικαιώματά τους με άλλους τρόπους ποιο πολιτισμένους με λόγο και όχι με τη βία, γιατί με τη βία δεν καταφέρνουμε τίποτα ????????.

?????? ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν πιο καλές σχέσεις μεταξύ τους και να μην είναι βίαιοι γιατί δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο ??????..                     

Γαλάτσι 21-5-2013

                                                                     Mε εκτίμηση                                                                                           Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου

                                                                                            Κερασιώτης  Σεραφείμ

Who's Online

We have 67 guests and no members online

Επισκέπτες

349609
Σήμερα
Χθες
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
Τον προηγούμενο μήνα
210
174
384
3475
2522