Ημερολόγιο γεγονότων

loader
Monday, 26 September 2022

aima2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι...

Βράβευση στο Διεθνές Δίκτυο ΠΕ «Μαθαίνω για τα δάση»

DSC05253Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου βραβεύτηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου στην Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων και των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν με επιτυχία στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση». Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β? Αθήνας και φιλοξενήθηκε στη ΧΑΝ Αθηνών.

Μαθητές και μαθήτριες, εκπρόσωποι των Περιβαλλοντικών Ομάδων, παρουσίασαν τις δράσεις τους μέσω δρώμενων. Παράλληλα υπήρχε έκθεση με πόστερ, μέσω των οποίων τα βραβευόμενα σχολεία απεικόνιζαν τις δράσεις τους, στο πλαίσιο του δικτύου. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 100 εκπαιδευτικοί και μαθητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

1ο Βραβείο στην έκθεση «Τέχνη από σκουπίδια»

Το 2ο ΕΠΑΛ  Γαλατσίου απέσπασε το 1ο βραβείο  στην Πανελλήνια Έκθεση/Διαγωνισμό Δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art)

shipΤο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου συμμετείχε στην Πανελλήνια Έκθεση/Διαγωνισμό Δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art) στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ) η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19-20  Οκτωβρίου 2013 στη ΧΑΝ Αθηνών Ακαδημίας 36 & Ομήρου  Αθήνα.

Το σχολείο έλαβε μέρος στην έκθεση/διαγωνισμό με δύο έργα του μαθητή της Β΄ τάξης Οικονομίας Διοίκησης Αλμπιόν Αλίλι το «ιστιοφόρο» και οι «κύκνοι» και επιπλέον ενεργοποιήθηκε στα βιωματικά εργαστήρια της 19 Οκτωβρίου 2013 με δύο μαθητές τον Αλμπιόν Αλίλι και τον Βιτορόι Αλέξανδρο με συμμετοχή του Διευθυντή του σχολείου.

swan

Στην έκθεση/διαγωνισμό, το έργο το «Ιστιοφόρο» του μαθητή του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου Αλμπιόν Αλίλι απέσπασε ομόφωνα το 1ο πανελλήνιο μαθητικό βραβείο μεταξύ των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου στην μεγάλη εκστρατεία που γίνεται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Συγχαίρουμε τον μαθητή και του ευχόμαστε  καλή πρόοδο.

Who's Online

We have 69 guests and no members online

Επισκέπτες

349608
Σήμερα
Χθες
Αυτήν την εβδομάδα
Αυτόν το μήνα
Τον προηγούμενο μήνα
209
174
383
3474
2522