Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας!!!

summer wishes 2epal galatsiou2019 700x302

Το καλοκαίρι, το σχολείο μας θα λειτουργεί από 8:30 πμ - 2 μ.μ. την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2019 και από 12-7-2019 κάθε Παρασκευή μέχρι τέλος Αυγούστου. Για θέματα που αφορούν τις Πανελλαδικές επικοινωνήστε μαζί μας. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

Επικοινωνία

Το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου είναι το δεύτερο από τα δύο ημερήσια (πρωινό ωράριο) ΕΠΑΛ που λειτουργούν στο συγκρότημα της Γκράβας (Γαλάτσι). Η φοίτηση διαρκεί τρία χρόνια και τα μαθήματα περιλαμβάνουν μαθήματα γενικής παιδείας, τεχνικά μαθήματα και εργαστηριακές ασκήσεις που υλοποιούνται στους  χώρους των εργαστηρίων του 6ου Ε.Κ. Αθήνας.

Στην Α΄ Τάξη εγγράφονται οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου χωρίς εξετάσεις.
Οι μαθητές στην Α' Τάξη παρακολουθούν μαθήματα Γενικής παιδείας, προσανατολισμού και επιλογής (πρόγραμμα σπουδών Α΄ τάξης)

afisa2018 2019

 

Πιέστε εδώ  για το ενημερωτικό φυλλάδιο του Υπουργείου για τα ΕΠΑ.Λ. 

 

Δημιουργία & Επιμέλεια Video: Λυκοστράτη Κατερίνα (ΠΕ87.02-Νοσηλευτικής)

Τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας (μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί) που επιθυμούν να αναρτηθεί ψηφιακό υλικό στην ιστοσελίδα, μπορούν να το επισυνάψουν στο email της administrator Κωνσταντίνας Πάσχου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα: "Για ανάρτηση στο site-Ειδικότητα-Τμήμα-Ονοματεπώνυμο".

 Σχετικά με την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ οι γονείς/κηδεμόνες ή οι ενήλικοι μαθητές/τριες συμπληρώνουν αυτό το έγγραφο  με τις προϋποθέσεις άδειας ανάρτησης και το υποβάλλουν στη διεύθυνση του σχολείου μας.