23ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά.

 

 Η έκθεση των Κατασκευών Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά του 23ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά
πραγματοποιήθηκε 
την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, ώρα 19:00, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Ακολούθησε η αξιολόγηση των κατασκευών και η παρουσίαση των δράσεων του σχολείου (ΜΝΑΕ κλπ).

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ακολουθούν.

 

φωλιες αποτελεσματα           φωλιες προσκληση 2022           PROGRAMMA FOLIES 2022     

 

 
Η Ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά.

fvlia

 

Ο 23ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά από το 2ο ΕΠΑΛ  Γαλατσίου και έτσι διατηρεί τον χαρακτηρισμό του μακροβιότερου και ίσως του περισσότερο αποδεκτού πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού που πραγματοποιείται στη χώρα μας από τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Το έχουν αγκαλιάσει οι μαθητές όλων των βαθμίδων από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας ευαισθητοποιώντας χιλιάδες μαθητές για αγάπη προς το περιβάλλον.

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε.), τη «Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής» και το Δήμο Γαλατσίου και στo πλαίσιο εκπόνησης προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Αγωγής της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, 2019-2020 διοργανώνει τον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά.

Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου στη διεύθυνση:

Ταϋγέτου 60 και Πασσώβ 8mailbird
Τ.Κ. 11141
Γαλάτσι

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 – 2288340 & 341
Fax: 210 -2288340
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Μετά το τέλος του διαγωνισμού οι φωλιές δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΩΛΙΑΣ - ΑΦΙΣΑ

Έγκριση Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινη Φωλιά 2019-2020