Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ
κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ. 

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 και ώρα 15:30  η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, δέχτηκε στο Πατριαρχείο ομάδα εκπαιδευτικών από την Αθήνα προς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων επισκεπτών.

Στην ομάδα των εκπαιδευτικών που επισκέφτηκε το Πατριαρχείο, συμμετείχαν από το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου ο Διευθυντής του σχολείου Κερασιώτης Σεραφείμ και η εκπαιδευτικός φιλόλογος κ. Στασινού Αικατερίνη.

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί πρόσφεραν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, τιμής ένεκεν ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του Οικουμενικού Πατριάρχη στον ευαίσθητο τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, κατασκευή Ξύλινης Τεχνικής Φωλιάς Για Πουλιά που διακρίθηκε μεταξύ άλλων στον φετινό 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά, που διοργάνωσαν οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ  Γαλατσίου, καθώς και δύο βιβλία για τη ζωή του Μαυροπετρίτη - ¨Το Γεράκι του Αιγαίου¨ της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας  με την οποία το σχολείο συνεργάζεται στενά για την υλοποίηση του διαγωνισμού, που πραγματοποιείται με επιτυχία 15 συνεχόμενα χρόνια, ευαισθητοποιώντας πανελλαδικά τους μαθητές όλων των βαθμίδων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Πατριάρχης δέχτηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τη προσφορά και εκφράστηκε με θετικά λόγια για τις σχολικές δραστηριότητες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Εμφανίσεις: 1217