ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

     Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ στο Κέντρο Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών στην οδό Σόλωνος 84 - Αθήνα, οι μαθητές του προγράμματος της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου του σχολικού έτους 2011-2012, με επικεφαλής τους υπεύθυνους του προγράμματος το Διευθυντή κ. Κερασιώτη Σεραφείμ και την υποδιευθύντρια κ. Τσεκούρα Σπυριδούλα, τίμησαν τον Ομότιμο Καθηγητή - Ακαδημαϊκό κ. Χρήστο Ζερεφό για την παγκόσμια προσφορά του στον ευαίσθητο τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής με:

  1. Τιμητικό δίπλωμα τιμής ένεκεν ως «εξέχον επίτιμο μέλος» της οργανωτικής επιτροπής του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» που διοργανώνει κάθε χρόνο το σχολείο μας και με,

  2. Κατασκευή ξύλινης τεχνικής φωλιάς η οποία βραβεύτηκε στον «15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» το σχολικό έτος 2011-2012 ως πρωτότυπη κατασκευή.

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας του σχολείου μας με πρόσωπα και φορείς στην υλοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων και ειδικά των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.