Διακρίσεις - Βραβεία

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Cut Crease glamorous make up

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου διαγωνίστηκε και κατέκτησε τη 2η και 3η θέση στο διαγωνισμό μακιγιάζ με θέμα "Cut Crease glamorous make up" που διοργανώνει η σχολή μακιγιάζ Data type Atelier de Beaute στα πλαίσια της έκθεσης αισθητικής Beauty Greece 2022 στο M.E.C Παιανίας.
Μεταξύ άλλων διαγωνίστηκαν οι ταλαντούχες: 
Ελένη Τσορμπατζί, Νασια Ηλία, Φαται Ζενεπε, Χριστίνα Τζουβελεκη με τα μοντέλα τους Τζούλια Βέλλη, Αντωνία Μαλαμά,  Κρίστα Ζενεπε,Λουίζα Γκιόκα.
Κέρδισαν επάξια τη 2η θέση η Χριστίνα Τζουβελέκη και την 3η θέση η Ζενέπε Φατάι.
Συγχαρητήρια σε όλες!!!
Και εις ανώτερα!
 
 
  

 

 

Θ΄ Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός,  Γ΄ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας

logotexnikos diagonismos brabeio Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνουμε ότι βραβεύτηκαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, που
συμμετείχαν στον Θ΄ Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τη Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και τη
Ποιότητα ζωής και τη Γ΄ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας κατά το σχολικό έτος 2019-2020 . Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι:

Ευστάθιος Κούρτης με το διήγημα Η ιστορία του Έκτορα ,Α΄ βραβείο διηγήματος,
Μαρία - Λουίζα Χαμπάκη με το ποίημα Το χρώμα της ελπίδας και Γαβριέλα Κατσιούλη με το ποίημα Φθαρμένη, Α΄ βραβείο ποίησης
Κυριακή Βλαχοπούλου με το ποίημα Μεγάλωσα και Ευγενία Γναφάκη με το ποίημα Ιδανικός Κόσμος , Β΄ βραβείο ποίησης
Φωτεινή Τζίφα με το παραμύθι Το δάσος των φίλων, Β΄ βραβείο παραμυθιού
Κυριακή Βλαχοπούλου με το παραμύθι Το Κουζινοχωριό, Γ΄ βραβείο παραμυθιού
 Στις μαθήτριες Ευαγγελία Ιωαννίδου και Σωτηρία Κωνσταντινίδη δόθηκε έπαινος συμμετοχής.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους και στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό , κ. Παναγιώτα Αθανασίου, ΠΕ 87.09 Βρεφονηπιοκόμο, για τη συμβολή της.

 

Το 2ο ΕΠΑΛ  Γαλατσίου απέσπασε το 1ο βραβείο  στην Πανελλήνια Έκθεση/Διαγωνισμό Δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art)

shipΤο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου συμμετείχε στην Πανελλήνια Έκθεση/Διαγωνισμό Δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art) στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια» της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ) η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19-20  Οκτωβρίου 2013 στη ΧΑΝ Αθηνών Ακαδημίας 36 & Ομήρου  Αθήνα.

Το σχολείο έλαβε μέρος στην έκθεση/διαγωνισμό με δύο έργα του μαθητή της Β΄ τάξης Οικονομίας Διοίκησης Αλμπιόν Αλίλι το «ιστιοφόρο» και οι «κύκνοι» και επιπλέον ενεργοποιήθηκε στα βιωματικά εργαστήρια της 19 Οκτωβρίου 2013 με δύο μαθητές τον Αλμπιόν Αλίλι και τον Βιτορόι Αλέξανδρο με συμμετοχή του Διευθυντή του σχολείου.

swan

Στην έκθεση/διαγωνισμό, το έργο το «Ιστιοφόρο» του μαθητή του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου Αλμπιόν Αλίλι απέσπασε ομόφωνα το 1ο πανελλήνιο μαθητικό βραβείο μεταξύ των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου στην μεγάλη εκστρατεία που γίνεται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Συγχαίρουμε τον μαθητή και του ευχόμαστε  καλή πρόοδο.

DSC05253Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου βραβεύτηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου στην Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων και των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν με επιτυχία στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση». Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β? Αθήνας και φιλοξενήθηκε στη ΧΑΝ Αθηνών.

Μαθητές και μαθήτριες, εκπρόσωποι των Περιβαλλοντικών Ομάδων, παρουσίασαν τις δράσεις τους μέσω δρώμενων. Παράλληλα υπήρχε έκθεση με πόστερ, μέσω των οποίων τα βραβευόμενα σχολεία απεικόνιζαν τις δράσεις τους, στο πλαίσιο του δικτύου. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 100 εκπαιδευτικοί και μαθητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.